audifon_logo

Quality made in Germany

audifon ontwikkelt hoorsystemen door audiciens voor audiciens. We delen een gezamenlijk geloof dat met de professionele expertise van de audiciens waar audifon mee samenwerkt, gecombineerd met onze uitgebreide productkennis, het leven van hoortoestelgebruikers werkelijk wordt verbeterd.

audifon KIND hoortoestel

audifon heeft een heel specifieke filosofie en bedrijfscultuur. Ontdek onze uitgebalanceerde productportfolio van moderne geavanceerde hoorsystemen en collectie van praktische accessoires. audifon is de enige fabrikant van hoortoestellen ter wereld die niet alleen hoortoestellen in Duitsland ontwikkelt, maar deze ook volgens de strengste kwaliteitsnormen in Duitsland fabriceert. In samenwerking met verkooppartners (waaronder KIND HOREN in Nederland) en eigen vestigingen in de V.S., Tsjechië, Zuid-Amerika, Azië en Afrika is audifon al vele tientallen jaren actief in 65 landen wereldwijd.

audifon maakt onderdeel uit van het KIND familieconcern, met ruim 600 winkels marktleider in hoortoestellen in Duitsland. Dit is de reden dat audifon vertrouwd is met de uitdagingen waar onze klanten dagelijks voor staan. We begrijpen de markt en uw wensen en die van uw klanten. We gebruiken deze kennis intensief in de research en ontwikkeling van nieuwe producten en concepten waarmee wij audiciens nog beter van dienst kunnen zijn.

Download de audifon professional brochure

Neem contact op

Op zoek naar meer informatie? Stuur ons gerust een bericht, we zullen uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen. Alvast hartelijk dank.

Not readable? Change text. captcha txt