beengeleiding_logo_groot

Beengeleiding.nl brengt mensen
bij elkaar

Beengeleidingsproducten zijn al vele jaren verkrijgbaar voor mensen met een middenoor problematiek. Moderne digitale beengeleiders in de vorm van brillen, headsets en hoofdbanden worden door audiciens op vrijwel dezelfde wijze geprogrammeerd als hoortoestellen en leveren een uitstekend medisch resultaat.

Beengeleiding

Om de professionele markt en de consument goed te informeren en de vraag naar beengeleidings-producten bij audiciens te stimuleren, is door KIND HOREN het digitale platform Beengeleiding.nl geïnitieerd.

Het Beengeleiding.nl concept biedt met het thema ‘geluid is contact’ informatie op het gebied van middenoor problematiek en moderne hooroplossingen door middel van beengeleiding. KIND HOREN vertegenwoordigt BHM-tech, bruckhoff Hannover en Autel – de belangrijkste fabrikanten in deze audiologische industrie – en streeft ernaar mensen met een middenoor problematiek en hoorprofessionals bij elkaar te brengen en een actief en actueel platform te bieden om ervaringen uit te wisselen. Beengeleiding.nl werkt daarbij samen met audiciens, Audiologische Centra, KNO artsen Hoormij en zorgverzekeraars.

De aanpassingen worden uitsluitend verricht door StAr gecertificeerde audiciens.

Download de Beengeleiding.nl consumentenbrochure

Neem contact op

Op zoek naar meer informatie? Stuur ons gerust een bericht, we zullen uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen. Alvast hartelijk dank.

Not readable? Change text. captcha txt