C-ear logo

The art of private listening

c-ear is het door KIND ontwikkelde In Ear Sound Systeem dat niet alleen high end technische kwaliteit biedt, maar ook de bijzondere extra van individueel exact voor het oor op maat gemaakte oordopjes. Het product – dat zowel door muziekliefhebbers als muzikanten kan worden ingezet – wordt gebaseerd op een afdrukken van het oor en sluit daarmee bijzonder goed aan op de professie van de audicien.

c-ear

Naast de ultieme controle over het luisterplezier geniet uw klant van een nieuwe,  volledig individuele muziekervaring. Waar en wanneer hij maar wil. De voordelen op een rij: kristalheldere hoge tonen, dynamische middentonen, bas met uitzonderlijke ruimtelijke diepte, briljante geluidskwaliteit. De speciaal  op maat gemaakte c-ear oordopjes geven geen druk op het oor, vallen nooit uit, zijn een absoluut genot om te dragen en filteren optimaal geluiden van buiten.

De gebruiker kan kiezen tussen een een- of tweeweg luidsprekersysteem. De digitale data wordt opgeslagen in een persoonlijk ID-nummer en kunnen op elk gewenst moment worden teruggevonden.

Download de c-ear brochure

Neem contact op

Op zoek naar meer informatie? Stuur ons gerust een bericht, we zullen uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen. Alvast hartelijk dank.

Not readable? Change text. captcha txt