Starkey-hearing-technologies

Gemaakt voor het leven. Gemaakt voor een nieuwe generatie.

Starkey Hearing Technologies is een wereldwijd actief hoortoestel technologiebedrijf. Het hoofdkantoor bevindt zich in Eden Prairie, Minnesota. Starkey is in grootte de derde fabrikant ter wereld en als één van de “big six” een belangrijke speler in de markt.

starkey_kind_moeder_dochter-2

Innovatieve ontwerpen

Het bedrijf heeft haar bijzondere missie wereldwijd waargemaakt. Het in 1967 opgericht bedrijf is inmiddels de grootste hoortoestel fabrikant in Amerika. Starkey staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen, ontwikkeling en distributie van geavanceerde digitale hoorsystemen.

In de missie van Starkey wordt al vele jaren de prioriteit gegeven aan spraakverstaan. Dit betekent ondermeer dat alle Starkey toestellen, inclusief de basismodellen, alle beschikbare techniek voor spraakverstaan aan boord hebben.

Bij Starkey Hearing Technologies zijn momenteel meer dan 3.600 medewerkers in dienst en het bedrijf doet zaken in vrijwel alle landen in de wereld. Met eigen vestigingen of in samenwerking met lokale distributeurs.

In Nederland en België is KIND HOREN importeur en vertegenwoordiger van Starkey.

Een greep uit het bijzondere assortiment

Download de Starkey brochures

0
Starkey Hearing Foundation bestaat al 30 jaar
0
Is bekend in 100 landen
0
Al meer dan 1.1 miljoen mensen zijn geholpen

Starkey hearing foundation.

Made, so the world may hear.

De oprichter van Starkey en CEO, Bill Austin, heeft altijd de sterke overtuiging gehad dat goed horen resulteert in een hogere levenskwaliteit. Starkey bewijst de toewijding aan deze filosofie dagelijks, door de steun aan de Starkey Hearing Foundation.

“The Gift Of Hearing” opent nieuwe werelden, nieuwe kansen. Het verbindt mensen. Starkey’s hoogste doel is mensen met een gehoorverlies volledig te laten deelnemen aan het leven en hen te helpen te beseffen dat ze meer kun-nen bereiken dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden.

Starkey Hearing Foundation gebruikt horen als een middel om levens te veranderen in de wereld.

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van Starkey? Bekijk en like dan onze Starkey Facebook pagina en volg Starkey op Instagram.

Audicien aan het woord

Een aantal korte interviews met audiciens die Starkey in hun portfolio hebben. Wat zijn de ervaringen met Starkey? Bekijk ze nu!

Starkey op bezoek bij Roos Hoortoestellen in Zwolle

Starkey op bezoek bij Hooratelier Duffel

Op bezoek bij Audicien HoortZo in Spijkenisse

Op bezoek bij Audicien Ekelhoff in Eindhoven

Interview met Raymond Jansen
Interview met Hoorcentrum Audiocomfort
Interview met Groesbeek
Interview met Clio Augustijns
Interview met Horend goed
Interview met Marinus
Interview met Petra van der Geer
Interview met Henry van der Heide
Interview met Abel Schelfhout
Interview met Feike van den Berg
Interview met Miriam Vogelezang-Zoethout
Interview met Erwin Weegels
Interview met Erwin Labato

Dokters van Morgen & Starkey

Bekende Nederlanders Kim Feenstra en Michael Graste vertellen ‘Bij Dokters van Morgen’ over Starkey Livio® AI hoortoestellen

De zesde en laatste uitzending van het AVROTROS programma Dokters van Morgen? Deze had wel een heel mooie afsluiter hè? Wat een mooie hoofdrol speelde Livio® AI, het eerste interactieve gehoortoestel van de Amerikaanse hoortoestelfabrikant Starkey in het programma van Antoinette Hertsenberg. Wat werd het een goed gesprek toen de nieuwsgierige journaliste en presentatrice model en actrice Kim Feenstra en fotograaf Michael Graste liet vertellen over hun belevenissen mét, maar vooral ook dankzíj Livio® AI.

Heeft u ‘m gemist?

Geen nood. Deze uitzending is terug te zien via de NPO Start app of via de website AVROTROS, bekijk de volledige aflvering hier. Uiteraard is het programma digitaal terug te kijken op diverse online kanalen zoals die van TVBlik en Uitzending Gemist.

Neem contact op

Op zoek naar meer informatie? Stuur ons gerust een bericht, we zullen uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen. Alvast hartelijk dank.

Not readable? Change text. captcha txt